Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmasında

Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmasında "Yağ satarım Bal Satarım" Oyununda Cumhuriyet ilkokulu İlçe Birincisi Oldu

Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmasında  "Yağ satarım Bal Satarım" Oyununda Cumhuriyet ilkokulu İlçe Birincisi Oldu

17.04.2024 39

Atatürk Ortaokulu Spor salonunda yapılan ilkokullar arası  Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmasında  "Yağ satarım Bal Satarım" Oyununda Cumhuriyet ilkokulu  rakiplerini  yenerek İlçe Birincisi Oldu. Okulumuz adına okul yarışmalarında Birinci Olan 2/G Sınıfı yarışmalara katılaraka okulumuza İlçe Birinciliğini kazandırdı. Öğrencilerimizi ve onlara büyük emek harcayan sınıf öğretmeni Ömer Can KARAKUŞ öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

17-04-202417-04-202417-04-2024